Vi tycker att du ska tjäna pengar på din marknads­föring

Alla snabbväxande bolag har en sak gemensamt – förmågan att konsekvent och förutsägbart kunna hitta nya kunder. De har med all sannolikhet hittat ett system som stadigt och utan konstant handpåläggning levererar nya kunder. Som levererar faktiska inkomster till bolaget. 365 dagar om året.

Det de inte gör är att slå sig för bröstet över räckvidd och antal klick för digitala annonser, om annonserna inte samtidigt levererar klirr i kassan på riktigt. Vi vill ändra på det för dig. Det är därför vi har tagit fram ett säljsystem. Ett system som ska hjälpa dig att inte bara uppnå faktisk försäljning, utan också ha koll på vad som verkligen funkar försäljningsmässigt. Säljsystemet kommer aldrig att bli klart – vi förfinar det hela tiden. Inte bara för dig utan också för oss själva.

Säljsystemet gör exakt det vi saknar hos många av våra konkurrenter. Det är högt automatiserat – när det väl är uppsatt och igång – för att locka nya kunder i en stadig ström. Det kräver ingen specifik mjukvara utan går att applicera för många olika CRM och webblösningar. För det är ingen teknisk lösning – utan en samling metoder och arbetssätt OCH teknik.

Resultatet blir att dina kunder får attraktiva vägar in till att köpa av dig. Och du tjänar pengar som du kan spåra tillbaka till källan. Byrån som säljer in ett enskilt verktyg till dig – om det så är googleannonsering eller SEO – tycker nog att du ska tänka att du hittat rätt lösning. Och om du nöjer dig med klick och räckvidd, så visst. Men vill du att satsningen ska leda till pengar så behöver du göra några saker till. Med Rotor hänger de sakerna med i paketet.

Om oss på Rotor:

Stefan Ingves får barn med Billie Eilish

Vi som grundade bolaget heter Daniel och Daniel. Det är ibland en källa till road förvirring hos våra kunder men det brukar gå fint i alla fall (att våra fruar dessutom heter Helena & Helena är en helt annan historia...).

Daniel Hultborn är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna oavsett om det handlar om sport eller business (han kommer inte att skona dig i bollsport även om du blir kund, fråga Peter Leander på LIF hur det gick i tennisen.). Examinerad i data och marknadsföring från Uppsala Universitet. Jobbade i många år som affärs- och strategikonsult på byrå, men innan Rotor fanns byggde han upp ett 50 Mkr+ bolag inom Bonnier/TV4. Daniel och Daniel träffades där, på TV4.

Daniel Pettersson ger sig aldrig förrän han lärt sig (1000+ timmar nattliga sessioner i musik, programmering, psykologi, 3d-modellering, stickning, teckning, ja listan är rätt lång...). Utbildad på Journalisthögskolan i Stockholm. Har bland annat varit producent för ett av Sveriges mest omtyckta TV-program Nyhetsmorgon och lett TV4:s digitala experimentverkstad TV4Labs.

Den här fina kombinationen :) har lett fram till Rotor och varför Rotors säljsystem blivit en framgångsrik kombo av struktur, logik, pannben och utanförlådan-kreation. Excel möter Jackson Pollock. Stefan Ingves får barn med Billie Eilish. Storvulna jämförelser kanske men vi kan våra grejer. Och ja ni fattar säkert vad vi menar.

Daniel Hultborn

Digital säljstrateg & kundansvarig

Daniel Pettersson

Digital säljstrateg & kreativ chef

Emil Franzen

Annonsering Google & sociala medier

Robb Whiteman

Grafisk design & motion graphics